Minskad elförbrukning med - 30 % sedan 2019

Genom att bland annat implementera ny smart teknik, optimera klimatsystem samt nära dialog med våra hyresgäster har vi minskat vår förbrukning i Science Park House med - 30%.

Tabell som visar hur förbrukningen minskat med 30 % mellan 2019-2023.

På JKPG Fast drivs vi av att hitta nya innovativa lösningar för att minska vår förbrukning och klimatpåverkan 🌿

Genom vår satsning på hållbarhet hoppas vi att på ett positivt sätt kunna bidra till att vi tillsammans överträffar de globala och nationella mål som är uppsatta för att minska utsläpp och vara med och bidra till en mer hållbar framtid. I vårt arbete med detta hoppas vi även kunna inspirera andra att följa vårt exempel!

Våra medarbetare arbetar ständigt för att effektivisera våra fastigheter genom att bland annat implementera ny smart teknik, optimera klimatsystem samt öka förståelsen för vad våra kunder själva kan göra för att vara med och bidra till en minskad förbrukning.

På Science Park House har vi genom bland annat genom smart belysning, smarta energieffektiva system och ett nära samarbete med våra kunder minskat elförbrukningen med hela 30 % sedan 2019 🌟 Detta kan jämföras med ca 16 villors årsförbrukning av el! Detta samtidigt som vi haft fler bolag och en lägre vakans i fastigheten.

Framtiden är full av spännande möjligheter. Inte minst inom fastighetsbranschen! Vi strävar konstant efter att utforska och implementera nya innovativa lösningar som kan optimera vår förvaltning. Genom olika pilotprojekt samt hantering av mätdata så samlar vi in värdefull kunskap för att kunna prioritera och lägga våra resurser där de gör som störst skillnad.

Har ni tips och idéer på hur vi kan bli ännu bättre? Dela gärna med er! Er feedback är ovärderlig 😊🌿