Friskis Jönköping öppnar ny träningsanläggning i Skeppsbron!

Förra veckan skrev Jönköpings Kommuns Fastighetsutveckling AB avtal med Friskis Jönköping och det är nu klart att gymmet flyttar in i det nya kvarteret Skeppsbron i Södra Munksjön.

Magnus Olsson (VD för JKPG Fast) & Johan Thor (Verksamhetschef på Friskis Jönköping).

Avtalsskrivning mellan JKPG Fast & Friskis Jönköping för ny träningsanläggning i den nya stadsdelen Skeppsbron.

Förra veckan stod det alltså klart att Friskis Jönköping under hösten 2022 öppnar en ny träningsanläggning i lokalen på det växande området vid Södra Munksjön. Anläggningen kommer att ha en gedigen premiumkänsla och erbjuda ett gym a la 2022. 

- Jag är glad att vi kan erbjuda Friskis en ny lokal där de en gång startade sin verksamhet i Jönköping. Friskis har en lång erfarenhet av träning av högsta kvalitet, och har rätt värderingar vilket gör dem till en bra träningspartner för vår gemensamma framtida utveckling i den nya stadsdelen, säger Magnus Olsson, VD på JKPG Fast.

Parkeringsanläggningen kommer att vara 8 våningar högt och planeras innehålla ca 550 parkeringsplatser. Parkeringsanläggningens bruttoarea blir totalt ca 18 000 m² inklusive den ca 800 m² stora kommersiella entrélokalen. Bygget planeras dra igång under hösten 2020.

- Med denna anläggning kan vi erbjuda träning lättillgängligt för det stora antal människor som kommer att bo och arbeta i Skeppsbron. Det känns också väldigt kul att vara med i det området där Jönköping växter och ännu mer kunna ägna oss åt vårt mål att få så många som möjligt att röra på sig, säger en glad och nöjd Johan Thor, verksamhetschef på Friskis Jönköping.

JKPG Fast och Friskis Jönköping ser fram emot öppningen hösten 2022 samt ett framtida gott samarbete.


Kontaktpersoner:

Jönköpings Kommuns Fastighetsutveckling AB:
Magnus Olsson, VD.
036-10 21 28
magnus.olsson@jkpgfast.se

Friskis Jönköping:
Johan Thor, Verksamhetschef.
036-17 31 51
johan@jonkoping.friskissvettis.se